Kotizacija znaša 50 €, bivanje (3 x nočitev s polnim penzionom) pa 115 €, kar skupaj znaša 165 €.S prijavo na konferenco (prijavite se preko obrazca na povezavi https://inskola.com/prijave-za-ucesce-na-konferenciji-11/) in plačilom kotizacije imate urejeno rezervacijo namestitve v hotelu. Plačilo hotela urejate med konferenco v samem hotelu.

Na konferenci lahko sodelujete aktivno s predstavitvijo prispevka  na temo letošnje konference (k temu vas močno spodbujamo!), ali se je udeležite kot poslušalci. Če želite predstaviti prispevek, ga prijavite na tem obrazcu: https://inskola.com/prijave-za-prezentacije-11/.

Na konferenco se lahko tako kot po navadi odpravite tudi skupaj z nami, z organiziranim avtobusnim prevozom. Cena prevoza je v preteklih letih znašala cca 60-70 € na osebo. Natančen znesek bo znan, ko bo znano število prijavljenih. Za prevoz se prijavite tu: https://forms.gle/HUYy4krDgzLXZ2qS6

Vse podrobne informacije glede konference (dnevni red, prijavni obrazci, informacija o ceni, roki, tematski sklopi itd.) se nahajajo na spletni strani organizatorja konference https://inskola.com/11-konferencija-zajednice-inovativnih-nastavnika/.

 

Pomembni roki:

- Rok za prijavo in plačilo kotizacije : 2. 7. 2019

- Rok za prijavo prispevka: 23. 06. 2019

- Rok za prijavo za organiziran avtobusni prevoz: 30. 6. 2019